loppanlinnea.blogg.se 🌾

♄Mamma till en pojk & en flicka ♄ & Ă€r tillsammans med vĂ€rldens bĂ€sta pojkvĂ€n. Jag Ă€r 32 Ă„r.

Brittiska bröllopet đŸ€ŽđŸŒđŸ‘°đŸ»đŸ’’đŸ’

Kategori: Övrigt
(null)

Prins Harry och Meghan Markle har nu blivit man och hustru inför 600 gÀster pÄ Windsor Castle. HÀr Àr allt om hennes brudklÀnning och Harrys första ord till henne i kyrkan.


Dagen Ă€r kommen, prins Harry , 33, har Ă€ntligen fĂ„tt sin Meghan Markle , 36, och de Ă€r numera man och hustru. Idag, lördagen den 19 maj, fick de sĂ€ga ja till varandra pĂ„ deras bröllop pĂ„ Windsor Castle.

Totalt 600 gÀster var pÄ plats vid den kungliga vigselceremonin, men bara 200 av dem kommer att pÄ nÀrvara pÄ bröllopsfesten i Frogmore house efterÄt. Bland gÀsterna Àr det en hel del kÀnda ansikten som Elton John, Oprah Winefry och paret Beckham.

NÀr Mehgan anlÀnde till bröllopet var det stÄende ovationer och hon hade det bredaste leendet pÄ lÀpparna. Hon skred in lÀngs altargÄngen i en lÄngÀrmad vit skrud i siden med ett lÄngt slÀp i spets bakom sig. KlÀnningen Àr frÄn Givenchy och Àr gjord av den brittiska designern Clare Waight Keller.

– Det Ă€r en Ă€ra att ha fĂ„tt möjligheten att jobba sĂ„ nĂ€ra tillsammans med Meghan Markle, sĂ€ger Clare till sajten The Sun.

Bakom sig hade Meghan Ätta nÀbbar som följde henne fram till blivande maken prins Harry som mötte henne med tÄrar i ögonen. Framme vid altaret pratade de och skrattade tillsammans och Harry kunde inte hÄlla sig frÄn att ge sin blivande fru en komplimang.

– Du ser fantastisk ut, sĂ€ger han till henne framme vid altaret enligt Expressen.

(null)

Till klÀnningen har hon en fem meter lÄng slöja och i den finns blommor som representerar alla lÀnder i det brittiska samhÀllet.

VÀrlden över hyllas bruden för hennes eleganta brudklÀnning och enkla styling. Och pÄ Instagram öser de komplimanger över henne.

"SĂ„ smakfullt, stiligt och elegant", skriver en.

"Stilren och vacker", skriver en annan.

Stort grattis till det nyblivna paret!

(null)

(null)
â™„ïžđŸ‡ŹđŸ‡§

💍 BRITTISKA BRÖLLOPET 💍

(null)Vita trÀdgÄrdsblommor och smekmÄnad i Afrika. "Mamma Diana skulle Àlskat Meg", sÀger prins Harry.

Förberedelserna inför helgens prinsbröllop har varit enorma. Det Ă€r inte bara Meghan Markles, 36, brudklĂ€nning, som enligt uppgifter kostar 1,2 miljoner kronor, som det lagts en förmögenhet pĂ„. 

Landets bĂ€sta florister har jobbat stenhĂ„rt med det storslagna blomsterarrangemanget som pryder St Georges Chapel dĂ€r vigseln Ă€ger rum. Enligt tidningen People har man arbetat med vita trĂ€dgĂ„rdsblommor – vilket var bortgĂ„ngna Dianas absoluta favoritblommor. Prins Harryoch Meghan Ă€r Ă€ven förtjusta i pioner och i början av det blivande parets förhĂ„llande skickade prins Harry bĂ„de vita trĂ€dgĂ„rdsblommor och pioner till sin Ă€lskade Meghan.

– Diana skulle Ă€lskat Meg. De skulle troligtvis ha blivit bĂ€sta vĂ€nner, har Harry i intervjuer.

Förutom valet av blommorna har prinsen Àven hyllat sin mamma Diana genom att anvÀnda tvÄ diamanter frÄn Dianas personliga samling till att smycka Meghans förlovningsring.

– Eftersom jag inte kan trĂ€ffa Harrys mamma Ă€r det vĂ€ldigt viktigt för mig att kĂ€nna att hon Ă€ndĂ„ Ă€r en del av oss, har Meghan berĂ€ttat i intervjuer.

Den största stenen pÄ Meghans förlovningsring kommer dock frÄn Botswana, eftersom brudparet har sÄ fina minnen frÄn sin första kÀrlekssemester som just gick till södra Afrika sommaren 2016. DÄ hade paret bara kÀnt varandra ett par mÄnader. NÀr Harry bestÀmde sig för att fria köpte han en stor diamat frÄn Botswana.

Det Ă€r ocksĂ„ till Afrika som parets smekmĂ„nad bĂ€r av till, men denna gĂ„ng har de valt Namibia – som förutom safarin Ă€ven Ă€r kĂ€nd för sina milslĂ„nga strĂ€nder och stjĂ€rnklara himmel. Namibia Ă€r ett av de minst förorenade lĂ€nderna i vĂ€rlden och dĂ€rför Ă€r stjĂ€rnhimmelen sĂ„ klar.

Det blir nog skönt för det nygifta tu att lĂ€mna England och bröllopshysterin bakom sig och inleda sitt nya liv – som Ă€kta makar.


đŸ‘†đŸ»
Bröllops videon

(null)

Efter det pampiga prinsbröllopet i Windsor – hĂ€r brĂ€nner nygifta prins Harry och hustrun Meghan i vĂ€g.

Paret lÀmnade för bröllopsmottagningen i en flashig sportbil.


PĂ„ lördagen fick prins Harry och Meghan Markle varandra tillslut.

I Sankt Georges kapell i Windsor, Storbritannien, gifte de sig och Meghan Markle blev Meghan, hertiginnan av Sussex.

Under hela vigselceremonin, som varade i drygt en timme, fick Meghans mamma Doria Ragland kĂ€mpa för att hĂ„lla tillbaka tĂ„rarna. Samtidigt tvingades de blivande makarna Harry och Meghan att hĂ„lla sig pĂ„ lite avstĂ„nd frĂ„n varandra – inte förrĂ€n de kom ut ur kyrkan kysstes de.


LĂ€mnade in sportbil

Efter vigseln gav de nyblivna makarna sig av för en kortege genom Windsor – sen vĂ€ntar en mottagning med 200 gĂ€ster och sen bröllopsfesten.


NÀr Harry och Meghan lÀmnade för mottagningen, som anordnas av prins Charles pÄ Frogmore House, gjorde de det i en klassisk sportbil: En Jaguar E-type Concept Zero.

Brittiska hovet, Kensington Palace, skriver att bilen tillverkades redan 1968.Kommentera inlÀgget hÀr: