loppanlinnea.blogg.se 🌸

♥️Mamma till en pojk & en flicka ♥️ & är tillsammans med världens bästa pojkvän. Jag är 32 år.

😭

Kategori: Övrigt❌❌VARNING FÖR OTÄCKA BILDER❌❌

I 2 veckors tid har jag o Viktor diskuterat fram o tillbaka om vi ska lägga ut detta på facebook eller inte. Men idag rann bägaren över så vi har valt att lägga ut det här som ett rop på hjälp, så vi hoppas innerligt att det finns någon där ute som har råd eller tips på hur vi ska göra. Vart vi kan vända oss till. Som kan hjälpa oss!?!

Flickan som ni ser på bilderna är vår dotter som fyller 5 år nu i oktober. Hon är världens finaste tjej, Älskar att bada, Tittar på hästar. Hon är vår ögonsten och vi älskar henne så otroligt mycket.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
I 3 års tid har hon kämpat med sina utslag och klåda som hon konstant har över hela kroppen. Vi fick bekräftat av hudläkaren att hon har kronisk eksem. I 3 års tid har vi haft olika läkare hela tiden som tror att dem vet hur dem ska hjälpa henne och dem har gett henne olika salvor, mjuk görande, recept belagda mediciner. Både salvor som vi smörjt henne på kroppen, tabletter som hon ätit, flytande medicin, även medicin som vi gett henne i rumpan. Vi har verkligen provat allt. Propy derm, Betnovat, protopic, Altargo, Fucidin, Emovat, Clovate, Dermovat, Är några av salvor som vi fått och provat. Även provat bad med Kaliumpermanganat i. Inga salvor har hjälpt på henne! Efter så många olika salvor som läkarna har skrivit ut så började vi undersöka naturliga salvor, vi testade några och hittade tjärsalva som fungera bättre än dem andra, inte fullt ut men hennes hud blir bättre. Dock så uppkom det problemet med dagis, Nicholes dagiskompisar sa att hon luktade äckligt, (Salvan luktar extremt mycket) så vi slutade med den och smörjde henne bara med den på helgen. Det räcker ju tyvärr inte, Sen funkar den inte när utslagen är som värst. Hennes hud är som en bergodalbana, ena dagen ser hennes hud "fin" ut nästa dag så ser det ut som på bilderna. En del runt vår omgivning förstår inte hur mycket vi kämpar och försöker hjälpa Nichole, Då får vi kommentarer om att vi inte hjälper henne att vi inte tar henne till läkaren osv. Vi blir fruktansvärt ledsna över dess onödiga kommentarer, För vår dotter lider och vi kan inte hjälpa henne! Vi känner oss så hjälplösa. Vi var hos jour läkaren idag, för hon kan inte gå, hennes knäveck har spruckigt, hon har utslag under fötterna. Vi väntade i 2 timmar på att få komma in till läkaren och när vi väl fick komma in till han tittade inte ens på henne, undersökte henne inte, Sa bara att han inte kunde hjälpa henne och han kunde inte skicka remis nånstans eftersom vi redan är inskriva på hud.😡 Hudmottagningen har inte öppet idag därför vände vi oss dit. Men vi får samma svar varje gång vi är hos läkaren att dem inte kan hjälpa henne och dem vet inte vad som är felet osv. Vi var hos hudmottagningen i Karlskrona den 28 juni, Det enda som Vi tyckte var bra är att dem ska samla alla läkarna som finns i deras distrikt så att dem ska kolla på Nicholes utslag. Då ska dem besluta om dem ska skicka henne ner till Malmö för att hon ska påbörja behandling med cellgifter. Direkt var min fråga om hon har cancer?! Vilket läkaren inte svarade på, cellgifter ger även biverkningar. Vi som föräldrar blev självklart jätterädda och ledsna. Vår lilla flicka😭Dem har tagit massa prover på henne, Alla prover visar perfekta värden, Men aldrig någon hudskrapning. Vilket dem kanske borde göra? Vad vet vi?
Vi vill bara att hon ska må bra, slippa ha ont och slippa lida. 

Så är det någon som vet någon läkaren som är specialiserad just på hud, utslag, eksem? Någon klink som finns i Sverige? privat eller inom landstinget? Eller om det är så att man ska söka vård utomlands? Finland, Polen? Är det någon där ute som har liknade problem som vår dotter har och har fått hjälp? Snälla hör av dig om du vet något eller någon som kan hjälpa vår dotter!
Videon är när vi smörjde vår dotter med mjukgörande, hon bara skriker för att det gör så ont på henne. inte varje dag hon har så här ont men det är när utslagen är som värst. Bilderna är tagna under dessa 3 åren och är från olika tillfälen.

Dela gärna så att vi kan nå ut till så många så är vår chans större att hitta något/någon som kan hjälpa vår dotter!❤️❤️❤️❤️❤️


(null)

😭

(null)


PS
Jag har tillstånd att dela detta i från fb
Kommentera inlägget här: