loppanlinnea.blogg.se 🌾

♄Mamma till en pojk & en flicka ♄ Singel mamma 30 Ă„r Mina barn Ă€r mina allt. Älskar dom sĂ„ mycket❀.

Varning för starka bilder

Kategori: ♄ Livet i allmĂ€nhet.Mamman Sarah, 33, berÀttar nu om den största tragedin i sitt liv.

Hennes son, Aksel, fick aldrig leva.

Barnet dog i magen. Trots det valde mamman att dokumentera hela förlossningen.

Nu delar hon med sig av bilderna som hjÀlpt henne genom sorgen.

Varning för starka bilder.

đŸ‘ŒđŸŒ


Den 10 februari inledde Melbourne-mamman Sarah Jade, 33, sin förlossning pĂ„ sjukhuset i Australien – hennes livs svĂ„raste kamp.

Sonen Aksel, som drabbats av ett hjĂ€rnfel tidigt under graviditeten, skulle födas död efter att ha avlidit i livmodern, skriver The Sun.

– Det svĂ„raste Ă€r att inte veta varför vi drabbats, varför just vi behövt genomlida denna mardröm, sĂ€ger mamman.


(null)

Barnet fick aldrig leva. Men Sarah Àr lycklig att förlossningen förevigades.Diagnostiserades med missbildning

Nu sprids bilderna över hela nÀtet, som mamman sÀger hjÀlpt henne genom sorgen. Tillsammans med maken Tim, 34, har hon Àven treÄriga sonen Arthur. Nu förklarar mamman beslutet att fota förlossningen.đŸ‘ŒđŸŒ
Jag ville ha en vacker födsel. Men trots att vi visste vad som skulle ske ville jag ÀndÄ föreviga ögonblicket, berÀttar mamman.

Det var i vecka 20 som lÀkarna först började oroa sig för Aksels utveckling. Efter en röntgen bekrÀftades Sarahs farhÄgor. Fostret diagnostiserades med perisylviÀrt syndrom, en missbildning i hjÀrnans tinninglober.

– VĂ„ra hjĂ€rtan krossades. Det var helt förödande. Det var sĂ„ svĂ„rt att se drömmen om Ă€nnu ett barn slitas ifrĂ„n oss.(null)đŸ‘ŒđŸŒ


"SĂ„ mycket solidaritet"

Fotografen Lacey Barratt som nÀrvarade under förlossningen berÀttar att hon Àr stolt över att ha förevigat stunden.

– Det finns sĂ„ mĂ„nga dolda historier om missfall och sĂ„ mĂ„nga kvinnor som aldrig fĂ„r bekrĂ€ftelse. Genom att dela historier och fotografier som dessa kan vi förena alla som behöver det, sĂ€ger hon och fortsĂ€tter:

– Jag har fĂ„tt sĂ„ mĂ„nga meddelanden frĂ„n kvinnor som förlorat sina bebisar och det finns sĂ„ mycket solidaritet dĂ€r.

Sarah sjÀlv berÀttar nu att det hjÀrtskÀrande bildgalleriet har hjÀlpt henne och maken, och att sÄren nu Àr pÄ vÀg att lÀka. Bilderna, menar hon, Àr ett sÀtt att hylla minnet av sin förlorade son.


Kommentera inlÀgget hÀr: