loppanlinnea.blogg.se 🌸

♥️Mamma till en pojk & en flicka ♥️ & är tillsammans med världens bästa pojkvän. Jag är 32 år.

👼🏼

Kategori: Barncancer


(null)

2018 07 09 kl 18.11 lämnade Saga oss och himlen fick den vackraste ängeln. ❤ Efter mer än ett dygn orkade hon inte kämpa mer. 

En kort semester och ett mottagande av Team Rynkeby blev inte som vi tänkt oss. Min kusin är med och cyklar med Team Rynkeby, dom har cyklat till Paris och samlat in pengar för barncancerfonden. Det var en självklarhet att åka ner så länge Saga mådde bra, och det gjorde hon. 
I fredags så var vi ute och promenerade i 9 timmar med en del pauser på restauranger och caféer. Saga var lite tröttare än vanligt men var ändå med, vi tänkte inte mer på det. I lördags när vi vaknade så andades Saga konstigt igen, det har hänt tidigare vid ett tillfälle. Vi ringde sjukhuset och SOS international för at rådfråga. Vi åkte till ett sjukhus och skickades sedan till ett barnsjukhus i Paris. Under lördagen försökte jag göra allt i min makt för att få hem Saga, utan några lyckade resultat. Sagas hälsa var självklart prio 1. Efter CT röntgen så visade det sig att hon hade ökat tryck i hjärnan och att hon hade fått blödningar i tumören. 
Saga kämpade på men var för det mesta medvetslös, men inte helt. När vi pratade med henne, satte på hennes älsklingslåtar, hennes favoritprogram då åkte ögonlocken upp och hon kollade. 
Sen lördagen så blev Saga helt medvetslös, det var sista gången vi såg hennes ögon, hennes försök till kommunikation. 

Vi satt vid hennes sida hela tiden, pratade med henne om minnen eller bara allmänt. Vi vet att hon lyssnade och hörde oss. 
Under söndagen kom en del av vår stora familj ner, hennes systrar fick prata med Saga. Så mycket kärlek❤
Jag är så tacksam att alla kunde komma och få vara med att stötta Saga och oss. Jag är tacksam att det gick att få ner så många till oss.
Måndagen gick och Saga kämpade emot, helt galet hur stark hon var. Efter en väldigt lång fight så orkade hon inte mer. Solen kom ur molnen och lös på Saga när hon tog sitt sista andetag. Det var dags för hennes själ att gå vidare. 

Saga, hon var fantastisk, eller hon ÄR fantastisk. Jag vet att hon kommer vara med oss hela tiden. Hon har lärt oss så mycket, så klok och kärleksfull. 

Jag tänkte hålla mig kort idag men det blev som det blev... 
Jag vill verkligen tacka alla som har varit med att bidra med kärlek, stöttning och det ekonomiska. 
Att kunna åka hem med Saga på samma plan imorgon är nått vi aldrig trodde vi skulle få göra. Men med ekonomiskt stöd och ett gäng företagsamma och underbara människor så kommer hon hem med oss imorgon. 
Tack tack tack ❤

Jag kommer att skriva mer när jag orkar och jag fyllt på med tårar. 

Älskar er alla! ❤❤❤ 

Glöm aldrig vad Saga har lärt oss! Sprid kärleken, lev i nuet och ta ett steg hur hamsterhjulet och gör det som är viktigast. ❤

Jag vill skriva mycket mer men jag orkar inte just nu, det är för tungt. 💔♥️(null) 


Tillstånd att dela från fb

Jag har under några månader följt en fantastisk liten tjej som heter Saga som är ett offer för barncancer. 💔
Hennes största önskan var att bland annat att resa till solen och att hennes mamma och pappa skulle gifta sig, en vän till familjen vid namn Sara startade därför en grupp för att hjälpa familjen ekonomiskt så att hon skulle få sina drömmar uppfyllda, och hon lyckades!!
Tyvärr så blev Saga svårt sjuk när de reste till Paris i helgen och i måndags somnade hon in med sin familj runtomkring sig.

Tack vare Sara så kunde hela familjen flygas ner så de fick säga adjö innan hon somnade in. 💕

Saga är inte ensam om att falla offer för denna hemska sjukdom, dagligen så blir barn sjuka och familjer förlorar en medlem som lämnar oss på tok för tidigt och kvar står familjer med ett stort tomrum och en vardag som åter igen skall rulla.. Trots att den aldrig kommer att bli den samma igen. Tyvärr så kommer räkningarna att fortsätta att komma, tvätten måste tvättas, mat måste inhandlas och jobbet måste skötas men såren kommer fortfarande att vara kvar, de kommer aldrig att läka riktigt. 💔

Ni som vill får gärna gå med i Gruppen Hjälp till Saga, ni ser gruppnamnet i bilden nedan då det är en printscreen från gruppen och har ni möjlighet så får ni gärna hjälpa familjen ekonomiskt genom att swisha ett bidrag.
Saga kommer att flyga hem med familjen idag vad jag förstod det som, jag tycker det är så fint att de har anordnat så att hon inte skall behöva flyga hem själv utan att familjen är med henne, även fast hon inte är vid livet. 💕

Ta vara på dagarna som ni får med era nära och kära, man vet aldrig när de är över! ❤️❤️

Och till er som är sådana hjältar som Sara (för jag vet att det finns mängder av er i gruppen):
Ni är fantastiska hjältar! ❤️ Oavsett om det är stora eller små saker som ni ställer upp med. ❤️

Ta hand om er.

Och vila i frid Saga! 💕(null)


Kommentera inlägget här: